Embro.be, professioneel borduren

Welkom op onze website

We hopen dat u eenvoudig uw weg vindt naar wat u zoekt. 

Embro verzorgt borduurwerk zowel voor particulieren, bedrijven, verenigingen als voortverkopers.
Wij zijn gespecialiseerd in kleine afnames (zelfs stukwerk)! 

Embro borduurt ook op aangeleverd textiel. Alles gebeurt in eigen atelier, zo kunnen wij volledige controle houden én een snelle service leveren.

Het borduurwerk wordt met de grootste zorg uitgevoerd met de beste kwaliteit polyester borduurgaren.  Het garen is zelfs bestand tegen kookwas en optische witmakers. Het borduurgaren is kleurvaster dan drukwerk. Embro heeft ca. 375 verschillende kleuren garen. De laatste nieuwigheid is het zogenaamde “glow in the dark” borduurgaren. In normale omstandigheden ziet dit eruit als gewoon wit borduurgaren. Het garen neemt echter het licht op en eens in het donker geeft dit een groen-gelige gloed.

Borduurwerk staat sowieso voor kwaliteit en geeft aan uw kleding een meerwaarde.  Daarnaast is borduurwerk perfect te personaliseren (zo kan elk stuk bv. een andere naam dragen).  Onze grafische studio kan met nagenoeg elk bestand, tekening of foto verder werken.  De borduurprijs wordt sterk bepaald door het aantal steken, daarom is het moeilijk een globale prijslijst te geven. Wij maken graag - vrijblijvend - een offerte.

Ons bedrijf borduurt niet alleen, wij zijn ook sterk in:
Digitaal drukwerk, uitermate geschikt voor lage oplagen of gepersonaliseerd drukwerk; 
Grafisch ontwerp, specialiteit geboortekaartjes met exclusieve ontwerpen of realisatie van uw ontwerp/idee;
het drukken van textiel o.m. door DTG (Direct to Garment printing), stickers (groot- en klein formaat), beletteringen, spandoeken,...
 

© Embro.be®    Zweepstraat 1    2360 Oud-Turnhout    014 45 45 00    0475 42 80 70  •  info@embro.be